Комисия за защита от дискриминация

Начало

Комисия за Защита от Дискриминация

Среща на членове на КЗД с Андреа Родригес, заместник посланик на Съединените американски щати в България, Евгени Тодоров, юридически съветник и Жаклин Томас, служител по човешки права в американското посолство

На 30 март 2022 г. Андреа Родригес, заместник посланик на Съединените американски щати в България, Евгени Тодоров, юридически съветник и Жаклин Томас, служител по човешки права в американското посолство, проведоха работна среща с председателя и членове на Комисията за защита от дискриминация.

По време на срещата, председателят на Комисията за защита от дискриминация доц. д-р Ана Джумалиева запозна гостите с дейността на комисията, със спецификата в производството пред институцията, с нейната превантивна и международна дейност. Разговорите засегнаха и инициативите на КЗД.

От страна на КЗД, на срещата присъстваха инж. Наско Атанасов, д-р Орлин Колев, инж. Сабрие Сапунджиевя - членове на Комисията за защита от дискриминация, Надежда Йонкова, главен секретар на КЗД, Робърт Джераси, съветник към КЗД и експерти от отдел Анализи, превенция и международно сътрудничество.

 

Left navigation menu

Bulgarian English French German Russian